Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Juut & Co

Onze school maakt onderdeel uit van een Integraal Kind Centrum (IKC). Binnen ons kindcentrum wordt de kinderopvang en de buitenschoolse opvang (BSO) georganiseerd door Juut & Co. Zowel voor als na schooltijd kunnen kinderen bij Juut & Co terecht voor een gezellige en ontspannen tijd.
Meer informatie over Juut & Co is te lezen op de website www.juutenco.nl.


Buitenschoolse opvang

BSO De Rank in Toldijk

Agrarische kinderopvang ‘t Holthuisje biedt naschoolse opvang aan voor kinderen van basisschool De Rank en basisschool De Pannevogel op BSO De Rank te Toldijk. De buitenruimte van de BSO is het ruime schoolplein van CBS De Rank en is daarmee geheel op de aanwezigheid van de kinderen afgestemd. Door de aanwezigheid van zand(bakken), diverse klimtoestellen, een waterspeelplaats, een volleybalveldje, voetbaldoelen, basketbalnet, tafeltennistafel, duikelrekken, een groenstrook en moestuin, kunnen de kinderen dagelijks buiten zijn en buiten spelen in een uitdagende en veelzijdige omgeving.

Het plein ligt in een hoek van het kleine dorp, niet aan een doorgaande weg, waardoor er rust heerst, die zorgt voor een prikkelarme omgeving waardoor de behoeften van de kinderen goed aan bod kunnen komen. Het vanzelfsprekende contact met de natuurlijke elementen als zon, wind en regen en het ervaren van de seizoenen biedt de kinderen een natuurlijk en afwisselend speel- en leefritme. Door zo nu en dan ook aan te sluiten bij de diverse activiteiten en werkzaamheden die op het agrarisch bedrijf plaatsvinden, komen de kinderen tevens spelenderwijs in aanraking met dieren, planten en het leven op en rondom de boerderij. Zo is er in de melkveestal een uitkijkplateau waarvandaan de kinderen het automatisch melken en voeren van de koeien kunnen bekijken, hebben we speurtochten voor op de boerderij en een grotere moestuin.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KOV ’t Holthuisje, telefoonnummer 0575-451125 of mailen naar